VaW uw schilder en klusbedrijf in één

Een bedrijf dat uw dakgoot repareert, glas zet en uw kozijnen kan onderhouden? VaW schildersbedrijf doet uw schilderwerk en voert diverse klussen uit. Zowel in en als om het huis uit. Benieuwd naar de werkzaamheden die VaW uit Goes voor u kan doen? Lees dan verder of neem contact op voor de mogelijkheden.

Schilderwerk

Verf die van de muur afbladdert of uw woning een nieuwe look geven? Wij doen uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Met de beste materialen en producten wordt kwaliteit geleverd tegen een lage prijs.

Een nieuwe laag verf zorgt ervoor dat uw houtwerk en muren in goede conditie blijven. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis tegen allerlei weersinvloeden is beschermd. Hierdoor behoudt uw huis zijn waarde. En wie wil dat nou niet?

Laat uw muren voordelig verven door VaW Schildersbedrijf uit Goes

Behangen

Het interieur omtoveren of uw kind de kinderkamer van zijn dromen geven? Met behangen komen uw muren tot leven. Of u nu voor een neutrale of wilde print kiest, de effecten van behang zijn spectaculair.

VaW schildersbedrijf doet het behangwerk van alle soorten behang. Denk hierbij aan papierbehang, glasvliesbehang of non-woven behang. Heeft u nog een oude behanglaag op de muur zitten? Het voorbewerken en strak maken van de muur behoort tot de mogelijkheden. Net zoals het verwijderen van oude behanglagen.

Wij helpen u in overleg met leveranciers de juiste behangkeuze te maken. 

VaW Schildersbedrijf uit Goes doet naast schilderwerk ook uw behangwerk

Klussen in en om het huis

Naast schilderwerk en behangen doet VaW Schildersbedrijf diverse klussen. Wij worden regelmatig geconfronteerd met de behoefte van klanten om kleine karweien en klussen uit te voeren in en om het huis. Daarom voeren wij, naast schilderwerk en behangen, diverse klussen in en om het huis uit.

Klussen die VaW Schildersbedrijf voor u uitvoert zijn onder andere repareren van lekke goten, vernieuwen van boeidelen, monteren van trespa plaatmateriaal, verhangen radiatoren, plaatsen van kozijnen en repareren van stortbakken. Uiteraard doen we nog tal van andere werkzaamheden voor u.

Heeft u een klus die VaW schildersbedrijf niet voor u kan klaren? Dan doen wij een beroep op vakkundige collega’s die zich hebben gespecialiseerd in uw probleem. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op. 

Zwembad reiniging door VaW Schildersbedrijf uit Goes

Glaszetten

Een van de klussen naast schilderwerk en onderhoud van kozijnen is het zetten van glas. In overleg met leveranciers plaatsen wij glas volgens de hoogste norm voor isolatie, veiligheid en inbraakbeveiliging. Vanzelfsprekend worden de garanties op dubbelglas gehanteerd volgens de fabrieksnorm, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte? Neem contact op.

VaW Schildersbedrijf uit Goes zet uw glas professioneel tegen een goed tarief.

Bekijk projecten van VaW Schildersbedrijf