PASSIE

SCHILDEREN is onze PASSIE

Schilderen is een vak, een ambacht, en al jarenlang onze absolute passie. VAW Schilders heeft liefde voor en plezier in het schildersvak en streeft in elk project naar het beste resultaat door vakmanschap en professionaliteit.

Met jarenlange schilders ervaring staan wij garant voor vakwerk voor de werkzaamheden aan uw huis, bedrijf of instelling. Wij leveren prachtige resultaten tegen een eerlijk tarief. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele verf, zoals Sigma, Jotun en Global Paint. Voor binnenwerk wordt gewerkt met milieuvriendelijke produkten, oplosmiddelarme en watergedragen verven.

Wij verzorgen

Alle voorkomende schilders werkzaamheden, zowel binnen als buiten
Aanpakken van houtrot
Spuitwerk op wanden en plafonds
Behang en glasweefsel
Vloercoating
Beglazing

WERKWIJZE

BEZICHTIGING

Na een afspraak met u gemaakt te hebben komen we kijken wat het werk inhoudt, we meten en kijken welke materialen er nodig zijn.

OFFERTE

Binnen de afgesproken tijd ontvangt u een offerte voor de aangegeven werkzaamheden op het project.

WERKZAAMHEDEN

We gaan voor u aan de slag en we houden u op de hoogte over de voortgang en uitvoering van de werkzaamheden.

EIND CHECK

We nemen alles nog eens helemaal door en samen checken en inspecteren we het eindresultaat.

KLEURADVIES

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste kleuren die passen bij uw woonwensen en uw woning of bedrijfsruimte. Wij geven gedegen kleuradvies en weten uit ervaring wat kleur met een ruimte kan doen. We houden rekening met de bouwstijl van uw woning of bedrijfsgebouw, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woon- of werkomgeving.

Wij wisselen graag van gedachten met u over eventuele projecten aan uw huis of bedrijfsgebouw om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op via het formulier voor al uw vragen.

SCHERPE PRIJZEN

PERFECTE AFWERKING

DUURZAME KWALITEIT

KLEURADVIES

VAW SCHILDERS

ALTIJD GEFOCUST op KWALITEIT

VRAAG EEN OFFERTE AAN

OF BEL: 06-53 730 563