INTERIEUR

Een nieuw en fris INTERIEUR

Met kleur breng je heel wat sfeer in je woning of bedrijfspand en kan je het ruimtegevoel van je interieur en kamers tevens sterk beïnvloeden.

Als vakmensen beheersen wij de technieken om uw interieur te verfraaien en het een geheel andere sfeer te geven. Dat alles op een professionele manier zodat het lang mooi blijft en niet na korte tijd al gebreken zal gaan vertonen. Doffe kleuren of minder strakke muren? Een frisse nieuwe verflaag met de juiste kleuren zal zorgen voor een geslaagde metamorfose en hernieuwd woongenot. Ook het schilderen van binnendeuren, kozijnen,  trappen, keukenkasten etc. zal hier mede aan bijdragen.

WANDAFWERKING

KLEURADVIES

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste kleuren die passen bij uw woonwensen en uw woning of bedrijfsruimte. Wij geven gedegen kleuradvies en weten uit ervaring wat kleur met een ruimte kan doen. We houden rekening met de bouwstijl van uw woning of bedrijfsgebouw, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woon- of werkomgeving.

Wij wisselen graag van gedachten met u over eventuele projecten aan uw huis of bedrijfsgebouw om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op via het formulier voor al uw vragen.

SCHERPE PRIJZEN

PERFECTE AFWERKING

DUURZAME KWALITEIT

KLEURADVIES

VAW SCHILDERS

ALTIJD GEFOCUST op KWALITEIT

Schilderen is een vak, een ambacht. VAW Schilders heeft liefde voor en plezier in het schildersvak en streeft in elk project naar het beste resultaat door vakmanschap en professionaliteit.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

OF BEL: 06-53 730 563