EXTERIEUR

Een nieuw en fris EXTERIEUR

Kleur geeft de buitenzijde van je woning of bedrijfspand heel wat sfeer en het kan de uitstraling tevens sterk beïnvloeden, het zorgt ervoor dat het weer representatief toont.

Door wisselende weersomstandigheden krijgen kozijnen, deuren of gevelbekleding veel te verduren. Het moet dan ook regelmatig worden onderhouden om te voorkomen dat achterstallig onderhoud nog meer gaat kosten. Goed buitenschilderwerk is van belang en uiteraard maken we hierbij gebruik van hoge kwaliteit verf en materialen om een optimale bescherming te garanderen. Wij kunnen uw woning of bedrijfsruimte voorzien van het juiste schilderwerk die bij de sfeer van de woning of het bedrijfspand past.

GEVELAFWERKING

KLEURADVIES

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste kleuren die passen bij uw woonwensen en uw woning of bedrijfsruimte. Wij geven gedegen kleuradvies en weten uit ervaring wat kleur met een ruimte kan doen. We houden rekening met de bouwstijl van uw woning of bedrijfsgebouw, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woon- of werkomgeving.

Wij wisselen graag van gedachten met u over eventuele projecten aan uw huis of bedrijfsgebouw om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op via het formulier voor al uw vragen.

SCHERPE PRIJZEN

PERFECTE AFWERKING

DUURZAME KWALITEIT

KLEURADVIES

VAW SCHILDERS

ALTIJD GEFOCUST op KWALITEIT

Schilderen is een vak, een ambacht. VAW Schilders heeft liefde voor en plezier in het schildersvak en streeft in elk project naar het beste resultaat door vakmanschap en professionaliteit.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

OF BEL: 06-53 730 563